Pretraži
Dodaj Oglas
  • Nemate oznaku.

Your Wishlist : 0 oglasa

Prijava

Galerija slika

Opis ponude

Apartman Arabela se nalazi u strogom centru starog grada Sarajeva, kod jevrejskog muzeja, okružen sarajevskim znamenitostima, ( stari jevrejski hram, Begova džamija, Gazihurefbegov bezistan, pravoslavna crkva i ambasada Svete stolice ) udaljen samo “NULA” metara od Baščaršije i 50 metara od Bošnjačkog instituta i sarajevske Katedrale.

Apartman je površine 31m2 i posjeduje zaseban ulaz u prizemlju porodične zgrade, novo-adaptiran. Atraktivan prostor,u kojem ćete osjetiti mir i tišinu u sarajevskoj noći, punoj rječnog šuma i mirisa nevidljivih trava. Posjeduje kamin, centralno grijanje, kupatilo sa tuš kabinom, veš mašinu, kuhinju sa posuđem, frizider i šank, bezicni internet, te kablovsku tv. Na raspolaganju je i jedno parking mjesto, što je u ovom djelu grada prava rjetkost.

Prodavnica je udaljena svega 20 m od apartmana, tramvajska stanica 50 m, apoteka 50m, policijska uprava 50m, pekara 30m, pijaca “Markale” 50m, obliznji kafici i restorani su na par koraka i svi ostali veci trzni centri su na 5 minuta hoda.

Kalendar dostupnosti

Odaberite minimalno 2 datuma

Ulični pregled

Dodajte recenziju